Gallerier

Ved at klikke på linkene, kan du se en præsentation af vores produkter - og vi har meget, så se gerne med helt ned til bunden af siden

Nyd vores gallerier - gamle som nye - nedenunder. OG se i øvrigt mere ude til højre, hvor vi har lavet et helt nyt Flash galleri til din behagelige orientering ... eller klik HER

Klik HER for at læse den fantastiske historie om 'Flagermusstolen' TIKI Cool (PDF)...

Klik HER for at se TIKI Cool - i ko (Flagermusestol)

Se vores INTRO til TIKI CoolCow HER

 

Klik HER til at se vores Bænke (Bench)

 

 

Klik HER for at se vores CUBE puffer

 

 

Klik HER for at se vores Eclipse stole

 

 

Klik HER for at se TIKI Cool - i Skind

 

 

Klik HER for at se vores Puffer

 

 

 

Se vores smukke og varierede tæpper - både til seng og gulv

 


Se vores skønne og behagelige puder HER

 

 

Se vores store udvalg af Accessories - her finder du et meget bredt udvalg

 

 

Lidt historie; eller ...?

Vi har faktisk stadig nogle af de ting tilbage, som vi startede vores firma op med i sin tid - og vi vil gerne præsentere dig for dem i butikken. Vi har eksempelvis nogle stykker på lager af vores egendesignede Bottlehangersytem.

Idéen er, at hvis man sidder ved et sommerbord og ønsker, at ens læskedrik eller vin stadig skal være kold - så brug en bottlehanger! Den fæstnes under bordkanten og tager således ikke plads op på bordet ... og du har samtidig en kold drik mange timer ud på dagen! Se mere HER (Look here for english version of TIKI)

En anden af de små, designede daglige hjælpemidler, som vi startede op i sin tid, er vores inspirerende sæbeskummer. Her kan den miljøbevidste forbruger få tingene til at gå op i en højere enhed med stiligt design.
Hvorfor ikke have unikke køkkenredskaber - mens man sparer på vand og sæbe til gavn for miljøet?

Disse to sidste ting er en lille sjov illustration af, at vi er i stand til at løse alle typer af designopgaver inden for vores felt. Kontakt os gerne, hvis du ønsker et forslag til en reklameartikel, en repræsentationsgave eller noget helt tredje?!

© 2001-2011 KIHM Design ApS | Produceret af Dig-Mig-Os ApS