Who is TIKI / KIHM Design?

We provide professional solutions to businesses, retail and your home

2001 was the year that was a turning point for us as founders of the company. This was the year that startet a new development at TIKI/KIHM Design - the year we began our journey towards better design and quality.

By the way ... take a look at our new carpets from our spring collection in this little pre-view...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Whether you are a private person or contact us as a representative for a company, we offer you solutions tailormade to you!

A common trait for us is our wish to deliver a professional assistance to you - every time.

Please feel free to contact us for further information ...

What we do

TIKI branded er et omdrejningspunkt for vores designere, som alle har en nyskabende tilgang til dette område. Vi kender til de nyeste tendenser på det internationale bolig- og interiør marked. Og det er ikke kedeligt!
Som producenter er det vores opgave at tilpasse vores designs de seneste tendenser, så du får det nyeste designprodukt.

Danish Design and Innovation
KIHM Design APS er producenter af dansk innovation og trendsættende design - vi er en produktionsvirksomhed, der fortrinsvis arbejder med ”koskind”. Vi samarbejder med garnerier og møbelfabrikker i Danmark, Sydamerika og Østeuropa for at sikre den mest optimale kvalitet – hvad enten vi taler om materialerne eller rent etisk.

Det er særdeles vigtigt for os at tilstræbe levering af den ypperste kvalitet og service i læder og natur ”koskind”. Vi ønsker at sikre vores kunder de unikke og fleksible valgmuligheder indenfor vores område; designede møbler og accessories.

We have delivered to ...
Igennem en årrække har vi været så privilegerede, at vi har kunnet levere designprodukter til så forskellige aktører som Ilva, Møbelkæden, BoConcept, ID Design, HTH, Køkkenforum, Tæppeland og mange flere …

What is TIKI?
TIKI er navnet på vores egendesignede kollektion af læder og koskindskollektioner; lavet i Danmark. Vi leverer klassisk og moderne designs i form af stole, accessories, puffer og små møbler i tidens trendsættende farver.
En enestående eksklusiv tilføjelse til de måske allerede eksisterende møbler i den private bolig eller på virksomhedens kontor - altid med vægt på den lille detalje med den store fylde, som vi kalder det.

What have we done?
Siden år 2002 og frem til i dag har vi undergået en massiv udvikling i vores koncepter og visioner. Hvert eneste år i denne periode har vi deltaget som udstillere ved den danske Formland messe. På eksportområdet har vi også markeret os; eksempelvis med Interiør Design Birmingham UK, Tendence Lifestyle og Ambiente Frankfurt, Imm Cologne og Stockholm Furnuture Fair.

TIKI kollektionen forhandles i dag hos eksklusive forhandlere i Danmark, Norge, Sverige, Island Tyskland, Dubai, Kuwait og Saudi-Arabien.

Vi ser frem til at betjene dig. Et af vores mottos er: ”Hver kunde er unik for os!”.

© 2001-2011 KIHM Design ApS | Produceret af Dig-Mig-Os ApS