Ethics and Animal Welfare

 

Vi søger i vores virksomhed at tage størst mulig hensyn til dyrene, vi beskæftiger os med. Derfor er det magtpåliggende for os, at vi selv har været ude og besigtige de steder, hvor vi køber vores skindprodukter - og sikret os, at der er fokus på dyrevelfærden også dér.

No cages
Vores samarbejdspartner i udlandet er ISO certificeret, og vi har indgået en aftale med dem om, at dyrene på stedet ikke er dyr fra bure! Skindene er biprodukter af slagtning, skadedyrsbekæmpelse eller nedbringelse af bestand. Det betyder, at der IKKE slås dyr ned kun for skindets skyld - kødet bliver spist af lokalbefolkningen, og dyrene har haft et godt dyreliv forinden!

Enviroment
Vi er gennem vores mange rejser omkring i verden blevet bevidst om miljøet omkring os, hvorfor vi i dag stiller høje krav til vores samarbejdspartnere om overholdelse af alle gældende regler for områder som forurening, personalepolitik og børnearbejde.

Vores leverandører i Argentina har f.eks. fortaget store investeringer for renholdelse af spildevand fra selve garveriet, og man er yderligere blevet ISO 14.300 certificeret.


Product

Du får altså med andre ord et produkt, der ikke er et resultat af rovdrift på dyrene, og som er kommet til i et miljø, hvor der er tænkt over, hvad der bliver ledt ud af affaldsprodukter!

Vi tror på, at dette også har betydning for selve kvaliteten af det produkt, du har eller overvejer at erhverve dig hos os. Vores underleverandører og systuer er topprofessionelle virksomheder, der hellere laver produktet ordentligt, end bare sender et dårligt produkt på gaden.

Så ved at handle hos os, får du et kvalitetsprodukt - og baggrunden er i orden også!

Se mere om, hvordan du behandler og beskytter dit skindprodukt. Vi har samlet vores erfaringer i en række råd til dig, som køber af et af vores skindprodukter.
Klik på et af linkene:

Advices and tips on the proper treatment of skin products (PDF)

© 2009 KIHM Design ApS | Produceret af Dig-Mig-Os ApS